HARCRA FEL………!

Közzétéve ekkor: 2017 augusztus 13. 17:02

Nem kell CAVINTON ahhoz, hogy emlékezzek ORBÁN VIKTOR egykori megszólalására. – Érzem a PUSKAPOR szagát – mondta, és sajnos fél Budapestet feldúlták, felgyújtották a romboló, tomboló gazember huligánok. Azok, akiket aztán később, a HATALOMBA került FIDESZ első intézkedéseinek következtében a büntetőeljárások alól felmentettek, vagy ÁRTATLANNAK nyilvánítottak.

Az akkor hatalmi harc volt, a TÖRVÉNYES rend MEGDÖNTÉSÉRE szervezték.  Most ellenkező előjellel ismétlődni látszik a történelem, mert most az állampolgári jogaikhoz ragaszkodó CIVILEKET és a törvényesen működő ellenzéket kívánják valakik megfélemlíteni, terrorizálni.

Nem nehéz  kitalálni, vagy kikövetkeztetni, hogy ezeket a várhatóan vandál, durva, erőszakos megmozdulásokat kik szervezik majd, természetesen KÖZPÉNZBŐL.. Már előre mondják, hogy KÜLFÖLDIEK lesznek a provokátorok. Közöttük lesznek majd „FELTEHETŐEN” olyanok, mint a FIDESZ KÜLÜGY egykori fotósa, aki egy védtelen nőt rántott a hajánál fogva földre. Ott lesznek majd azok, akik most Erdélyben, Ukrajnában, a Felvidéken, vagy más, határainkon kívüli területeken zsák-és talicskaszámra kapják a MI ADÓNKBÓL az apanázst azért, hogy ha majd kell, egy aprócska kérését teljesítsék az adományozóknak. Akik természetesen elvárják azt is, hogy majd amikor szavazni kell, akkor küldjék levélben a voksokat – és utána további juttatásokban részesülhetnek.

EURÓPA szinte tétlenül nézi, amit ez a kormány művel a magyar polgárokkal. Nincs már igazi oktatás, nincs normális egészségügy, de a hobbi vasút működhet, a fűtött focipályához meg vágják ki Budapesten a fákat – mert télen a fűtésnek menni kell, ha törik, ha szakad. Az meg már a kutyát sem érdekli, hogy a főváros egy része megfullad a levegőtlenségtől, a szmogtól. Az utcák a nyár folyamán nem, vagy alig voltak locsolva, télen meg nincs a hó eltakarítva. Nincs rá keret, csak a stadionokra, az őrült elmék kívánságainak teljesítésére. Szétbontani a Nyugati teret, és akkora dugót szervezni, amilyent még ember itt nem látott. Egyetlen tollvonással megoldották. Szintbeli kereszteződés ezen a csomóponton kész őrület. De ezt valaki kitalálta, mások meg végrehajtják, mert ebből is lehet majd PÉNZT CSINÁLNI!

Jön majd a forró ősz! Nem az időjárásról beszélnek a FIDESZ vezetői, politikusai, hanem JÓSOLNAK, mint a televízióban a szélhámosok. Jósolják azt, amit maguk szerveznek, és már előre bejelentették, hogy kik azok, akik ebben majd részt vesznek. Civilek, akiket megaláztak, ellenzéki pártok, akiket lesöpörnek a Parlamentben, ha javasolni merészelnének valamit. Vagy SOROS GYÖRGY, akinek olyan óriási vagyona van, hogy képes megdönteni Európát, fél Ázsiát, de még az USA kormányait is veszélyeztetheti. Hofi erre mondaná, hogy” KÉSZ ŐRÜLET A HÁZA”, ahol a betegek vezethetik az országot! Baj van, és sajnos ezt nem mindenki akarja megérteni, tudomásul venni, vagy egyszerűen csak legyintenek, mint amikor a Magyar Gárda megalakult. Akkor is volt politikus, aki azt mondta : „ÁRNYÉKRA NEM VETŐDÜNK!” Aztán ez az árnyék – beborított mindent – gyászba borult tőle az ország. Újfasiszták nyíltan szervezkedhettek, hirdethették aljas eszmeiségüket, és nem volt egy LEGFŐBB ÜGYÉSZ, vagy ÜGYÉSZSÉG, amelyik a vezér utasítása nélkül merészelt volna velük szemben az ALKOTMÁNYOS REND védelme érdekében fellépni. Igaz, alkotmányos rendről sem beszélhetünk, mert nincs ALKOTMÁNY, csak egy jogilag érvénytelen ALAPTÖRVÉNY – neves jogászok megállapításai szerint.

Merjünk-e majd kimenni az utcára, amikor a HATALOM képviselői előre megmondják, hogy itt bizony akár vér is folyhat. Ártatlan embereké, akik csak a JOGAIKAT szeretnék érvényesíteni. Ártatlanok, akik felszólalnak egy normális, egy jogos és igazságos VÁLASZTÁSI rendszerért, és TILTAKOZNAK a vendégszavazók ellen, akik soha egyetlen fillérrel sem támogatták ennek az országnak létezését, működését, csak a hasznot vágják zsebre havonta, vagy naponta.

Kíváncsi leszek azokra a gazemberekre, akik majd megtámadják a békés polgárokat. Vajon melyik országból érkeztek, milyen nyelven beszélnek, melyik pártnak tagjai, szimpatizánsai? A HATÓSÁGOK hogyan  lépnek fel velük szemben, és meg merik-e majd mondani, hogy honnan jöttek, kik voltak, és mit akartak?

Kik lesznek, kik képezték, vagy képezik ki ezeket a huligánokat?  Vajon a rendőrök kiszedik-e a tömegből az ilyen csavargókat?!

VÁROK és FIGYELEK! Mások, SZOLGÁLNAK és VÉDENEK!

De kiket?!

                                                                                                       Villás Lajos.

Szemtől szembe


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Comment validation by @Hirdetés