Kapcsolat

Írjon nekünk

Név*
Email cím*
Tárgy
Üzenet

énAbban, hogy a honlap, az újság minél színesebb legyen, számítunk az Önök, az olvasók közreműködésére, kommentjeikre, olvasói leveleikre, az arra késztetést, alkalmasságot érzők esetében Helyi hírek rovatunkba cikkeikre is.

Valljuk, hogy a vélemény szabad, ezért azt, bármilyen jellegű legyen is,  közöljük, kivéve, ha azok másokat személyiségében sértő, rasszista, elemi emberi értékeket tiszteletben nem tartó, gyűlöletkeltő, uszító jellegű hozzászólások. Ezeket indoklás nélkül töröljük.

Postaládánkba írjanak bátran, bármiről! Írásaikat igényük szerint névvel és címmel, ill.  név és cím a szerkesztőségben aláírással közöljük. Ez utóbbi esetben természetesen garantáljuk a levélíró névtelenségét.

A közlés és annak jogát, hogy szükség esetén az írást tömörítsük, azt a megértést zavaró stilisztikai, helyesírási szempontból korrigáljuk, fenntartjuk  Mindezt tesszük úgy, hogy az írást tartalmilag, a mondanivaló szempontjából nem sértjük, azon, lényegét illetően, nem változtatunk. A jobb oldali mezőben csak szöveg küldésére van lehetőség, ha valaki fotót is szeretne csatolni hozzá, cikket szeretne megjelentetni, személyes közlendője van, azt küldje el az alábbi e-mail címre:

pasztorga@t-online.hu

Pásztor Gábor szerkesztő 

                                                                                                                                                                            

 

 



Hirdetés