ÁRTATLAN VAGYOK !

Közzétéve ekkor: 2017 november 9. 10:55

– Bűntelenül meghurcolnak! Nevemet sárba tapossák, bemocskolják, a jó hírnevemet tönkreteszik! Karaktergyilkosságot követ el ellenem a baloldali sajtó és az ezekhez hű roma szervezetek is. Féltékenyek arra, hogy egyszerű cigány ember létemre milyen óriási sikereket értem el a politika színpadán. A baloldal politikusai csupán azért, mert a rendszerváltást követően nem tudtak érdemleges munkát végezni a roma ügy megoldásában, mindent elkövetnek, hogy tönkretegyenek. Szerencsére, van ma Magyarországon olyan POLITIKAI SZÖVETSÉG, a FIDESZ és a KDNP,  ahol megfelelően elemezték, értékelték és értékelik azt a munkát, amit eddig végeztem, és máig bíznak bennem. –

A fentieket FARKAS FLÓRIÁN mondta, akivel nem volt egyszerű megszervezni egy olyan találkozót, amelyen közösen értékelhettük eddigi tevékenységét. Igaz, én nem szólaltam meg, ugyanis azok közé tartozom, akik nem igazán kedvelik őt , és inkább hisz a szóbeszédnek, mint a LUNGO DROM bármelyik aktivistájának!

Flórinak – mert csak ezen a néven emlegeti a jobb és baloldal, ezért magam is így szólítom – ellenvetése nem volt, amikor azt kértem,  próbáljon meg nagyon egyszerűen válaszolni azokra a vádakra, amelyekkel most már nagyon hosszú ideje illetik. – Vajon miért csinálják ezt Veled?- kérdeztem.

„ – Nem mai játékos vagyok az úgynevezett roma ügyben. A rendszerváltozás után nem sokat lehet erről mondani. Voltunk cigányok, lettünk romák, és most büdös, tolvaj cigányok vagyunk ismét. Kinek melyik tetszik jobban, azt használja. Jómagam, szeretek egyszerűen csak cigány politikusként szerepelni. Munkámat elismerte egykoron az MSZMP Központi Bizottsága is, igaz csak a háttérben. A rendszerváltáskor vezettem a LUNGO DROMOT, amellyel egyik pillanatról a másikra jelentős ütőerővé váltunk. Eleinte kedvelni látszott HORN GYULA is, azonban hamar összerúgtuk a port. Igazából az MSZP soha nem akarta, hogy a magyarországi cigányság kilábaljon a gödörből, tényleges segítséget ehhez soha nem kaptunk. Koholt vádak alapján eljárást indítottak ellenem, nem véletlen, hogy annak minden aktáját titkosították hosszú időre. Aztán jött a FIDESZ és a későbbi jó barátom, dr. Orbán Viktor, aki felfedezte bennem a tehetséget, a vezetői akaratokat közvetíteni képes roma aktivistát. Kijárta – és ezt most is nagyon köszönöm neki, – hogy a Köztársasági Elnök, egyéni kegyelemben részesített. A FIDESZ tagja lehettem, és a közösség hasznosságomat úgy értékelte, hogy egészen a FRAKCIÓVEZETŐ HELYETTESI beosztásig léphettem előre. Most pedig a miniszterelnök függetlenített munkatársa vagyok! Csak neki vagyok köteles beszámolni mindenről, ami velem, és a Lungo Drom háza táján történik. Sokan, kétségbe vonják iskolai tanulmányaimat, én pedig csupán azért, hogy ne legyen ezzel több gondjuk, nem adok erről tájékoztatást. Az én bizonyítványomat én kaptam, senkinek semmi köze hozzá!

Jó ideje hazugságokkal próbálják bemocskolni a nevemet nagyon sokan. Nem értik, hogy miért nincs ellenem büntetőeljárás, mikor nekik olyan sok terhelő adat áll a rendelkezésükre. Ezek a politikusok nem ismerik az ÁRTATLANSÁG VÉLELMÉT, csak a saját megérzéseikre gondolnak és arra, hogy az újságokat el kell adni. ZSEBRE PACSI ez a javából, és mindezt úgy, hogy engem próbálnak lejáratni – mindenféle bizonyíték nélkül! Óriási harcot vívnak a törvénnyel, a tisztességgel akkor, amikor támadnak! Szerencsére egyetlen olyan felelős politikus sincs a FIDESZ – KDNP szövetségben, aki elhinné az aljas rágalmakat, amikkel engem elborítottak. A HATÓSÁGOK nyomozgatnak, de olyan bűnügyi információhoz nem jutottak, amely velem szemben a legkisebb mértékben is megállná a helyét!

A magyarországi cigányságot a politika terén nem lehet igazán mozgósítani. Vérünkben van a KONZERVATIVIZMUS, a hagyományok tisztelete, megtartása minden áron. Ezért van az, hogy mi romák soha nem szavazunk tömegesen a baloldalra, nem hiszünk azoknak, akik csak ígérgetnek, aztán azokból semmit nem tartanak be. Hozzá sem fogtak a roma telepek felszámolásához, az oktatás sem változott, gyermekeink mindig az UTOLSÓ PADBAN ültek, és a buktatási statisztikában is mindig elsők voltunk. A munkahelyeken is csak az alja munkát adták, előbbre ritkán léphettünk, de elsőnek rúgtak ki, amikor eljött a leépítések ideje.

A FIDESZ az, amelyik, ha ki nem is rántotta ezt a népet a gödörből, de adott munkát, amiből szerényen meg lehet élni. A KÖZMUNKA is munka, de a JOGVÉDŐK a baloldalról ezt is állandóan kritizálják, uszítják az egyszerű embereket, és követelnek munkaruhát, szociális ellátást, jogegyenlőséget, egyebeket. Szembe fordítanák a tanulatlan embereket az őket segíteni akarókkal, időnként még lázadást is szítanának csupán azért, mert akadt valaki, aki játékpénzt gyártott, és a saját boltjában lehetett csak vele vásárolni. Arra nem gondoltak, hogy más üzlet a környéken nem volt, a pénzt pedig csak kocsmára költötték volna az emberek.

Visszatérve magamra, ÁRTATLAN vagyok, semmiféle törvénysértést nem követtem el! Megtámadtak csupán azért, mert cigány vagyok és azért, mert merészeltem a ROMA ÉVTIZED égisze alatt valami olyasmit tenni, amit eddig még soha senki. Terveztük a ROMA NŐK szociális átképzését, de arról én nem tehetek, ha a jelentkezők közül a többség nem volt alkalmas a feladat ellátására. Képzettség nélkül mit is tudtak volna csinálni, hogyan tárgyaltak volna orvosokkal, pedagógusokkal, és más hivatalokkal? Az tény, hogy a pénz elúszott, és valóban nincsenek ezekben a munkakörökben ott az asszonyaink. Az ÚT A MUNKA VILÁGÁBA is beindult. Milyen csodálatos volt látni, hogy pillanatok alatt lettek irodák, szervezők – igaz, saját embereim közül kerültek ki ezek a személyek, de mindenre magam sem figyelhetek! Az, hogy nincsenek ezrével roma fiatalok a közép és felsőfokú tanintézményekben, – nem az én hibám! Nincs egységes cigánypolitika, csak állami pénzek lenyúlására irányuló törekvések, most, a választások előtt. Írni, olvasni nem tudó emberek alapítanak pártokat, szédítik a hozzájuk hasonló kaliberű tömegeket, és arra játszanak, hogy a nagy pénzek felvétele után, jut is, marad is a zsebekben. A romák meg majd egyre mélyebbre süllyednek, de az már senki sem érdekel!

Micsoda mocskolódás volt akkor is, amikor legutóbb ismét vezetőnek választottak. Jöttek az ország minden részéből, sokan léptek akkor be a szervezetbe, és tettek HŰSÉGESKÜT politikánk, és vezetésünk mellett. Nem volt dínomdánom lakodalom, egy kis szendviccsel is jól elvoltak egész nap az emberek. Mi már megszoktuk a nélkülözést. Igaz, osztottunk pénzt egy keveset arra, hogy a napi költségeiket kiegészítsük. Ebből aztán a büfében akár meleg ételt is vehettek maguknak – egyszer egy évben. Ezt irigyelték?!

Nem véletlen, hogy a  kormánypártok  folyamatosan együttműködési megállapodásokat kötnek velünk. A lényegről csak nekik beszélünk, azokat a terveket, amelyekkel szeretnénk előbbre lépni nem hozzuk nyilvánosságra. Ha nem sikerül, legalább nem tudják a szemünkre vetni azok a gonosz baloldali roma politikusok.

A magyarországi cigányság jelentős része keresztény, többnyire Római Katolikus. Mi már az időszámítás utáni hatodik században felvettük a kereszténységet, valahol a mai Örményország területén. Erről, sajnos a többségi társadalom nem tud, de előbb voltunk ISTEN és MÁRIA-hívők, mint Szent István király. Mi szó szerint értelmezzük az isteni gyermekáldást, mert az embriót a megfogantatástól kezdve élő embernek tekintjük, az abortusz  tiltott is családon belül, s ehhez ragaszkodunk! Népesedéspolitikánk van a keresztény értékek mellett, amire mások, a többségi társadalom csak vágyakozik. Nálunk, a gyermek áldás, és nem nyűg! De erről, majd máskor, más alkalommal.

Jönnek a migránsok, a keleti vallású embertömegek. Mi félünk tőlük, hiszen azt kommunikálják a MÉDIÁBAN, hogy ártani akarnak a keresztényeknek. Ezt pedig mi sem akarhatjuk. Jézus értünk halt kereszthalált, akkor mi is odaállunk azok mellé, akik MÁRIÁT tisztelik, JÉZUST imádják. Tudomásul kell venni mindenkinek ebben az országban, hogy a komolyan gondolkodó cigányok egyedül és kizárólagosan csak a FIDESZRE és a KDNP-RE adják le a voksukat. Amíg ezt tesszük, addig vagyunk biztonságban. A népünk is, és mi a vezetők is.

Amíg a politika színpadán szerepelhetek, azon leszek, hogy a FIDESZ legyen a vezető párt, és dr. Orbán Viktor iránymutatásai alapján vezessem, irányítsam a LUNGO DROMOT! Csak nekünk vannak megbízható, hűséges, jól képzett vezetőink, akik képesek akaratukat a szervezeten belül érvényesíteni… A FIDESZ vezetése pedig ott áll mögöttünk, segítő kezeiket óvón, védőn tárják felénk, és mi romák, teljes biztonságot, szabadságot élvezhetünk ebben az országban.

AZ ÚR SEGÍTSE ORBÁN VIKTORT! Mi pedig kérjük ORBÁN GÁSPÁR atyát, hogy értünk is mondjon minden alkalommal egy imát, és áldja is meg szervezetünket, a LUNGO DROMOT!  ÁMEN!

Ne szidjatok soha engem, Én a szidást nem érdemlem, Nem tudok más lenni…Már megint mit tettem!? „

Amit most elmondtam, az éjjel álmodtam. Kell nekem foglalkoznom a roma politikával, meg a FIDESSZEL? Amíg mások álmodnak szépeket, addig én szenvedek, riportot csinálok valakivel, akiről van véleményem is, de azt nem igazán merem közreadni…!  Még beperelne..!

 Villás Lajos.

Szemtől szembe


Megosztás

1 hozzászólás

  • Mrton Margit says:

    Az u.jszülött kisbaba az ártatlan de nevezett személy arról mindent eltudok képzelni de hogy ÁRTATLAN azt nem sőt azok sem áratlanok akik élnézték neki a simlis dolgait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Comment validation by @Hirdetés