HALOGATÁS, LUSTASÁG VAGY VALAMI MÁS?

Közzétéve ekkor: 2017 november 21. 19:20

Írta és a fotókat készítette Sebők Emília

Kerékpártároló az Ipolyi Arnold Kulturális Központnál

Lassan két éve, hogy először tettem szóvá a város vezetőinek az Ipolyi Arnold Kulturális Központnál a kerékpár-elhelyezés megoldatlanságát! De úgy tudom, mások is kifogásolták már, hogy akik a Kulturális Központba mennek, azok jellemzően nem találnak helyet a kerékpártárolókban. Ráadásul, a néhány kerékpár elhelyezésére szolgáló alkalmatosság ki van téve az úttest melletti földes részre, az őszi esőben járkálhatunk a sárban.

Ezért az egyik kérdésem az volt a 2017. szeptember 27-én megtartott közmeghallgatáson, hogy mikorra várható a kerékpártároló-kapacitás bővítése és annak kulturált elhelyezése. Válaszként a következők hangzottak el: Az „Ipolyi Arnold Könyvtár, Múzeum és Kulturális Központ, Kerékpártárolók telepítése, zöldfelület rendezése” beruházás kiadási előirányzatként szerepel a város 2017. évi költségvetésében, 2 millió forinttal. – Ám az is nyilvánvalóvá vált az ülésen, hogy a többszöri egyeztetések ellenére a kivitelezés, a konkrét megvalósítás még el sem kezdődött! (Ezt, mondjuk, magunktól is észrevettük!) De remélik (vajon kitől, mitől remélik?), hogy még az idén meglesz!

A közmeghallgatás óta is eltelt majd’ két hónap! A késő őszi eső meg már csak olyan, hogy egyszer megérkezik, és esik! Karácsonyig pedig már csak egy hónapnyi idő van, hogy a munka megkezdődjék és befejeződjék! Ha egyáltalán! Ma ez volt a helyzetkép:

Szerintem: SZÉGYEN!

Szemtől szembe


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Comment validation by @Hirdetés