Nem díjazták az olvasók a tojásosztogatást – válogatás a kommentekből

Közzétéve ekkor: 2017 december 4. 16:05

 

Több újság is beszámolt arról, hogy szokatlan ajándékot kaptak, akik a hétvégén beálltak a sorba a VI. kerületi önkormányzati iroda előtti ételosztáshoz. A szokásos élelmiszercsomag mellé két doboz tojás is járt, Bajkai István VII. kerületi alpolgármester, választókerületi elnök nevével ellátva.

Bajkai Istvánról azt lehet tudni, hogy feltételezhetően ő indul a VII. kerületet és a VI. kerület egy részét magába foglaló budapesti választókerületben a jövő évi országgyűlési választásokon. Bajkai azt állította, fogalma nincs, hogyan kerültek az  önkormányzati irodába a  nevével felcímkézett tojásdobozok, holott mint kiderült, az ételosztást egy választókerületi munkatársa szervezte.

Az újságcikk villámgyorsan elterjedt a Facebookon, s úgy tűnik, az olvasók nem díjazták az akciót. Nagyon nem díjazták. Bár a megközelítési szempontok eltérőek voltak, viszonylag könnyen lehetett őket csoportosítani. Ezekből válogattunk egy-egy csokorra valót.

“Tojt rendesen!   Ezt mind Bajkai doktor tojta?   Hogy ezek mire nem képesek? Még tojni is megtanulnak   Ezek már tojást is tudnak tojni, nem csak sz…t??   A nagy erőlködésben nehogy valami más jöjjön ki a tojás helyett. Ő jó tojó, de ne szaporitsuk mert egy hibás párt génnel rendelkezik!!!   Eddig azt hittem, hogy a kakasok nem tudnak tojást tojni.  Ő volt a kakas a fideszes tyúkok meg tojtak szaporán!   Nem tojták, lopták!  

Ezért drágul a tojás?   Azért emeltek fel a tojás árát, mert felvásárolták!!!!  Azért lett ilyen drága Karácsonyra a tojás? Rohadjanak meg!!!   Pofájukra kenném az biztos!!!!!!!!!!!!! Lehet, hogy ezért kerül 100Ft-ba már a tojás?   Na azért olyan drága a tojás mert azt is a politikusok “termelik”

Vigyázni ő a kakukktojás !   Remélem, hogy rájuk zápul mind.   Remélem zápok és az osztó képesfelébe landol!!! Dobják szembe vele az adakozót!!!   Fogadjátok el! Használjátok másra is ne csak sütésre,főzésre! Tartalékoljatok a választásra is!   Egyesével kéne  visszadobálgatni annak a fejéhez aki adja….   Azért osztogatja , hogy ezzel dobálják meg?   Remélhetőleg a WC papíron is ő lesz…. 

Csak nem záptojás?   Ez a tojás már nagyon BÜDÖS záp!!!!!   Forgalomból kivont tojást osztogatnak nagylelkűen!   Lejárt szavatosságú , azért ilyen adakozó !!!!   Ez a mérgezett tojás!!!!   Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el.   Netán a tojás is olyan, mint aki osztogatja?????  Rá is ül kikelti a csibéket ,vagy már eleve zápok mint a sajátja !   Jó sok kígyótojás van a dobozokban!

Megteheti a sok milliós fizetéséből, egy évben egyszer!!!!!!!! Azért nem kell hasra esni tőle!!!!   Nyilván kampány pénzből finanszírozva!!!!!?A beszerzés útvonala: szfvári Kossuth Tsz.- Aranykalász Mg. Zrt. (átalakulással)- Lerongyolják- Lőrinc barát (olcsón) megveszi, így a portfóliójába kerül a “tojásgyár” is- már csak címkézni kell O. Ráhel ügyvédjének.  

Egy doboz tojásért akarja megvenni a szavazatokat! Nevetséges elkel venni a tojást oszt jó van nem kell rászavazni   Ennyit ér egy voks, aki ezért szavaz az idióta.   Kapaszkodnak a hatalomba foggal körömmel!   Már a tojást is beemelték a kampányukba !   Sza-va-zat vá-sár-lás !!!!!!!!!!   kapaszkodik a hatalomért Orbán!   Mutyi és Mutyi !!!   Ennyit ér egy szavazat??????’ 10 tojás utánna négy év nyomor….  Tojt, es tojni is fog rájuk, most megvenni próbálja őket az aljas!”

Szemtől szembe


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Comment validation by @Hirdetés