Válasz a „bogaras” Fazekas miniszternek

Közzétéve ekkor: 2018 február 22. 8:25

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a minap egy csepeli lakossági fórumon azt találta mondani,  Soros azt akarja, hogy a magyar emberek rovarokat egyenek. Soros, az amerikaiak vagy a brüsszeliek azt szeretnék, ha a magyarok a jövőben grillezett skorpiót ennének. Aztán gyorsan igyekezett megnyugtatni mindenkit, ez nem fog sikerülni, mert az Orbán-kormány megvédi a magyarokat attól, hogy rovarok kerüljenek az asztalukra.

Úgy tűnik azonban, ez nem mindenki esetében sikerült, akadtak olyanok, akiket a kijelentés és a megnyugtató szavak éppen, hogy nem nyugtattak meg, sőt alaposan felbőszítettek. Mint például Villás Lajost, aki a Facebookon fordult keresetlen szavakkal az agrárium első emberéhez. Ha  Fazekas Sándor olvasná az alábbi dicsérő szavakat – egészen biztosan nem olvassa -, valószínűleg nem tenné dicsekvésképp az ablakba.

MINISZTER ÚR!

EGÉSZSÉGÉRE!

Nem értem én a Tisztelt miniszter urat!

Miért kell minket, egyszerű polgárokat riogatni a MIGRÁNS ételekkel?

Ön az egyike azoknak, akik naponta értesülnek arról, hogy Magyarországon az élelmiszeriparban, a Vendéglátásban miféle ocsmányságok fordulnak elő.

Tudnia kell, hogy mielőtt megszólalt, egy nappal előbb bukott meg az a vállalkozás, ahol 5,3 tonna élelmiszert kellett megsemmisíteni. Tudnia kellett azt is, hogy ebből a vállalkozásból nem olcsó áron szállítanak házhoz készételt, amit állítólag MESTERSZAKÁCS készít.

Láttunk már a híradókban rettenetes állapotokat vágóhidakon, egyszerű fagylaltozóban, hús, hentesáru üzletben, sőt még éttermekben is.

MAGYARORSZÁGON – Önök miatt, akik a FIDESZ politikusai – már régen közismerten szemetet eszünk, mert mi, egyszerű emberek mást megvenni nem tudunk!

Nem kell nekünk CSÓTÁNYT, PATKÁNYT, EGERET, KÍGYÓT, BOGARAT importálni, azt megtaláljuk itthon is az Ön által felügyelt és irányított gazdasági egységekben is.

Gondolom, miután végzett a lakótömbben összegyűjtött csótányokból készült rizses bogárkörettel, mint látjuk a fotón, simán lehörpint néhány kortynyit a kannás borból, melyet valamelyik FIDESZES termelőnél lehet megvenni – és amihez Ön, minden bizonnyal GRÁTISZ jutott, térítés mentesen – csupán baráti szívességként, hogy a termékét közismertté tegye!

POFÁTLANNAK lenni tudom, kötelező a FIDESZ politikusainak, de azt azért már egyszerű polgárként nem tudom eltűrni, hogy miközben lerabolnak, még tapsikoljak is az Önök hülyeségéhez…

Villás Lajos

Szemtől szembe


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Comment validation by @Hirdetés